притисни ентер »

Извори

Охрид Прес

Србиноски: За мене е голема чест што сум избран меѓу „најдобрите 40 бизнисмени под 40 години“ на манифестацијата „Врвни светски брендови“
Србиноски: За мене е голема чест што сум избран меѓу „најдобрите 40 бизнисмени под 40 години“ на манифестацијата „Врвни светски брендови“

Србиноски: За мене е голема чест што сум избран меѓу „најдобрите 40 бизнисмени под 40 години“ на манифестацијата „Врвни светски брендови“

Охрид, 23. јуни 2019 (ОХРИДПРЕС) – На моја голема чест, ме избраа меѓу „најдобрите 40 бизнисмени под 40 години“ на манифестацијата „Врвни светски брендови“. Таа е креирана да ги препознае и да им даде признание на најуспешните бизнисмени низ светот и меѓусебно да ги поврзе со цел зголемување на можностите за проширување на нивниот бизнис и зголемување

Србиноски: За мене е голема чест што сум избран меѓу „најдобрите 40 бизнисмени под 40 години“ на манифестацијата „Врвни светски брендови“

Србиноски: За мене е голема чест што сум избран меѓу „најдобрите 40 бизнисмени под 40 години“ на манифестацијата „Врвни светски брендови“

Охрид, 23. јуни 2019 (ОХРИДПРЕС) – На моја голема чест, ме избраа меѓу „најдобрите 40 бизнисмени под 40 години“ на манифестацијата „Врвни светски брендови“. Таа е креирана да ги препознае и да им даде признание на најуспешните бизнисмени низ светот и меѓусебно да ги поврзе со цел зголемување на можностите за проширување на нивниот бизнис и зголемување

Србиноски: За мене е голема чест што сум избран меѓу „најдобрите 40 бизнисмени под 40 години“ на манифестацијата „Врвни светски брендови“

Србиноски: За мене е голема чест што сум избран меѓу „најдобрите 40 бизнисмени под 40 години“ на манифестацијата „Врвни светски брендови“

Охрид, 23. јуни 2019 (ОХРИДПРЕС) – На моја голема чест, ме избраа меѓу „најдобрите 40 бизнисмени под 40 години“ на манифестацијата „Врвни светски брендови“. Таа е креирана да ги препознае и да им даде признание на најуспешните бизнисмени низ светот и меѓусебно да ги поврзе со цел зголемување на можностите за проширување на нивниот бизнис и зголемување

Стручна дебата „Безбедноста на домот преку превенција на новите закани и безбедносни ризици“ во Охрид

Стручна дебата „Безбедноста на домот преку превенција на новите закани и безбедносни ризици“ во Охрид

Охрид, 23. јуни 2019 (ОХРИДПРЕС) – Во салата на Собранието на општина Охрид, денес напладне ќе се одржи трибина на тема: „Безбедноста на домот преку превенција на новите закани и безбедносни ризици“. Истата е во организација на Комората на Република Северна Македонија за приватно обезбедување заедно со Министерството за внатрешни работи и општина Охрид,

Стручна дебата „Безбедноста на домот преку превенција на новите закани и безбедносни ризици“ во Охрид

Стручна дебата „Безбедноста на домот преку превенција на новите закани и безбедносни ризици“ во Охрид

Охрид, 23. јуни 2019 (ОХРИДПРЕС) – Во салата на Собранието на општина Охрид, денес напладне ќе се одржи трибина на тема: „Безбедноста на домот преку превенција на новите закани и безбедносни ризици“. Истата е во организација на Комората на Република Северна Македонија за приватно обезбедување заедно со Министерството за внатрешни работи и општина Охрид,

Стручна дебата „Безбедноста на домот преку превенција на новите закани и безбедносни ризици“ во Охрид

Стручна дебата „Безбедноста на домот преку превенција на новите закани и безбедносни ризици“ во Охрид

Охрид, 23. јуни 2019 (ОХРИДПРЕС) – Во салата на Собранието на општина Охрид, денес напладне ќе се одржи трибина на тема: „Безбедноста на домот преку превенција на новите закани и безбедносни ризици“. Истата е во организација на Комората на Република Северна Македонија за приватно обезбедување заедно со Министерството за внатрешни работи и општина Охрид,

Во селото Лешани денес се слави празникот на Сите Светии

Во селото Лешани денес се слави празникот на Сите Светии

Охрид, 23. јуни 2016 (ОХРИДПРЕС) – Православните христијани денеска ќе го одбележат празникот посветен на Сите Светии. По тој повод во манастирот „Си Свети“ во селото Лешани, ќе се служи света архиерејска литургија. Овој празник се празнува во неделата по Духовден и меѓу народот повеќе е познат како Сисвети. Празникот се однесува на сите светци. Црквата

Во селото Лешани денес се слави празникот на Сите Светии

Во селото Лешани денес се слави празникот на Сите Светии

Охрид, 23. јуни 2016 (ОХРИДПРЕС) – Православните христијани денеска ќе го одбележат празникот посветен на Сите Светии. По тој повод во манастирот „Си Свети“ во селото Лешани, ќе се служи света архиерејска литургија. Овој празник се празнува во неделата по Духовден и меѓу народот повеќе е познат како Сисвети. Празникот се однесува на сите светци. Црквата

Во селото Лешани денес се слави празникот на Сите Светии

Во селото Лешани денес се слави празникот на Сите Светии

Охрид, 23. јуни 2016 (ОХРИДПРЕС) – Православните христијани денеска ќе го одбележат празникот посветен на Сите Светии. По тој повод во манастирот „Си Свети“ во селото Лешани, ќе се служи света архиерејска литургија. Овој празник се празнува во неделата по Духовден и меѓу народот повеќе е познат како Сисвети. Празникот се однесува на сите светци. Црквата

Свечено отворена 10-та меѓународна ликовна колонија „Вевчански видувања“

Свечено отворена 10-та меѓународна ликовна колонија „Вевчански видувања“

Вевчани, 23. јуни 2019 (ОХРИДПРЕС) – Во ресторанот „Виа Игнација“ во Вевчани, синоќа беше свечено отворено 10-то издание на Меѓународната ликовна колонија „Вевчански видувања“. Учество ќе земат учество 35 уметници од земјава, но и од Русија, Србија, Хрватска, Бугарија, Франција, Грција и од Полска. Во знакот на децениското постоење на почетокот од