притисни ентер »

Извори

Паника.бе

Има работа, кој сака да работи

Има работа, кој сака да работи

Како на никој до сега не му текнало ваква идеја за бизнис, не ми е јасно. После 5 мин од влагање у градски автобус на прв спрат...... pic.twitter.com/9jB3iVlq0g — TheGODfather (@TDfather) June 24, 2019

Како не зезаат Бугарите

Како не зезаат Бугарите

Откако премиерот Зоран Заев изјави дека ја презема и позицијата министер за финансии, еве како не зезаат Бугарите.

Ништо не е сменето од турско време

Ништо не е сменето од турско време

Реорганизацијата или популарно кажано „метлата во Влада“, не потсети на еден скеч од К-15. Изгледа ништо не е сменето уште од турско време.