притисни ентер »

Топ вести

Свет

Преговорите меѓу Израел и Хамас пропаднале поради ослободување на жените
Преговорите меѓу Израел и Хамас пропаднале поради ослободување на жените

Преговорите меѓу Израел и Хамас пропаднале поради ослободување на жените

51
Зеленчук делотворен при слебеење

Зеленчук делотворен при слебеење

18
Макрон: За целосно уништување на Хамас се потребни десет години војна

Макрон: За целосно уништување на Хамас се потребни десет години војна

21
Хамас нема да преговара веќе за ослободување на заложници

Хамас нема да преговара веќе за ослободување на заложници

195
Луѓето масовно бегаат по најавата за можно цунами во Јапонија и Филипините, се шират снимки од земјотресот

Луѓето масовно бегаат по најавата за можно цунами во Јапонија и Филипините, се шират снимки од земјотресот

52
Хакери поврзани со Иран упаднале во системите на повеќе организации во САД

Хакери поврзани со Иран упаднале во системите на повеќе организации во САД

12
Една од двете кули во Болоња се навали, властите ја обезбедија за да не се урне

Една од двете кули во Болоња се навали, властите ја обезбедија за да не се урне

25
Алармантно зголемување на сексуалната експлоатација: „Им ветуваат работа во Европа, па ги држат затворени во станoви“

Алармантно зголемување на сексуалната експлоатација: „Им ветуваат работа во Европа, па ги држат затворени во станoви“

7
Вратоврската на Кралот Чарлс со боите на грчкото знаме предивика политички дилеми

Вратоврската на Кралот Чарлс со боите на грчкото знаме предивика политички дилеми

23
УНРВА: На прагот сме на хуманитарно цунами во Газа

УНРВА: На прагот сме на хуманитарно цунами во Газа

12