притисни ентер »

Топ вести

Технологија

„Гугл“ ќе вложи 1 милијарда евра во проширување на центарот за податоци
„Гугл“ ќе вложи 1 милијарда евра во проширување на центарот за податоци

„Гугл“ ќе вложи 1 милијарда евра во проширување на центарот за податоци

4
| Златен вулкан: Планината Еребус испушта злато во вредност од 6000 долари во воздухот секој ден

| Златен вулкан: Планината Еребус испушта злато во вредност од 6000 долари во воздухот секој ден

2
Apple го подготвува најскапиот iPhone досега

Apple го подготвува најскапиот iPhone досега

8
Австралија Експо повторно во Скопје – Откријте ја можноста за квалитетно универзитетско образование во Австралија

Австралија Експо повторно во Скопје – Откријте ја можноста за квалитетно универзитетско образование во Австралија

2
Вештачка интелигенција откри преку 27 000 занемарени астероиди од стари телескопски слики

Вештачка интелигенција откри преку 27 000 занемарени астероиди од стари телескопски слики

1
Интернетот исчезнува со алармантна брзина: Една четвртина од веб-страниците од 2013 година веќе не постојат

Интернетот исчезнува со алармантна брзина: Една четвртина од веб-страниците од 2013 година веќе не постојат

1
Ајнштајн сепак бил во право! Научниците ја потврдија неговата теорија за црните дупки

Ајнштајн сепак бил во право! Научниците ја потврдија неговата теорија за црните дупки

2
„На вештачката интелигенција ќе ѝ требаат барем 10 години за да ја надмине човечката“

„На вештачката интелигенција ќе ѝ требаат барем 10 години за да ја надмине човечката“

1
„Ајфон СЕ 14“ ќе биде поскап од својот претходник

„Ајфон СЕ 14“ ќе биде поскап од својот претходник

1
Природно-математичкиот факултет од Скопје и ЕМИТЕР потпишаа договор за соработка

Природно-математичкиот факултет од Скопје и ЕМИТЕР потпишаа договор за соработка

1