притисни ентер »

Топ вести

Наука

Студија открива уште колку кислород ќе имаме на планетава
Студија открива уште колку кислород ќе имаме на планетава

Студија открива уште колку кислород ќе имаме на планетава

3
МАРС НЕКОГАШ БИЛ КАКО ЗЕМЈАТА: Научниците откриле дека некогаш имало езера и океани

МАРС НЕКОГАШ БИЛ КАКО ЗЕМЈАТА: Научниците откриле дека некогаш имало езера и океани

2
Електрични комерцијални авиони: блиска или далечна иднина?!

Електрични комерцијални авиони: блиска или далечна иднина?!

4
Холандски научници развиваат безболна ласерска вакцина

Холандски научници развиваат безболна ласерска вакцина

6
ГЛЕДАAТ ШТО СЕ СЛУЧУВА | Многумина тврдат дека ова видео го докажува постоењето на вонземјани | Видео

ГЛЕДАAТ ШТО СЕ СЛУЧУВА | Многумина тврдат дека ова видео го докажува постоењето на вонземјани | Видео

1
НАУЧНИЦИТЕ ПРИЗНАВААТ / Веќе извесно време, од вселената доаѓаат сосема непознати сигнали: ‘Она на што сме сведоци не е нешто што го знаеме!’

НАУЧНИЦИТЕ ПРИЗНАВААТ / Веќе извесно време, од вселената доаѓаат сосема непознати сигнали: ‘Она на што сме сведоци не е нешто што го знаеме!’

1
Една компанија ја повлече својата вакцина против коронавирусот | Воедно, ги објасниле причините за нивната одлука

Една компанија ја повлече својата вакцина против коронавирусот | Воедно, ги објасниле причините за нивната одлука

1
Потребни се 500.000 лица да бараат моржови на фотографии

Потребни се 500.000 лица да бараат моржови на фотографии

2
Мистериозно тело во центарот на галаксијата испраќа необични радиосигнали

Мистериозно тело во центарот на галаксијата испраќа необични радиосигнали

1
Hyundai ќе создава свои микрочипови за да биде независен во иднина

Hyundai ќе создава свои микрочипови за да биде независен во иднина

3